Αλαμάνας 3, 15125, Μαρούσι & Χαριλάου Τρικούπη 197, Κηφισιά 14564

Δευ - Παρ: 8:00 - 21:00

Σαβ: 9:00 - 15:00

Ψάχνετε για Αλλεργιολόγο στην Αθήνα;

Επισκεφτείτε το ATHENS ALLERGY!

Αν χρειάζεστε αλλεργιολόγο στην Αθήνα, τότε βρήκατε το κατάλληλο μέρος! Στόχος του κέντρου Athens Allergy είναι να απομακρύνει τους περιορισμούς ποιότητας ζωής και τα προβλήματα υγείας από την αλλεργία, στον μεγαλύτερο πιθανό βαθμό και να δώσει στους ανθρώπους την δυνατότητα να ζήσουν μια ελεύθερη από νοσήματα και χαρούμενη ζωή.

Το Ιατρικό Κέντρο Αλλεργίας, Αλλεργικού Άσθματος και Ανοσολογίας Athens Allergy είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο αντιμετώπισης των αλλεργιών, του άσθματος και των ανοσολογικών νοσημάτων.

Με αξιόλογους ιατρούς συνεργάτες παρεμφερών ειδικοτήτων, έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό και πολύχρονη εμπειρία στην ειδικότητα της Αλλεργιολογίας, το Athens Allergy προσφέρει υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες σε όλους τους τομείς της αλλεργίας, άσθματος και  ανοσολογίας.

Τι κάνει το Athens Allergy στην Αθήνα να ξεχωρίζει στις αλλεργίες;

Το εργαστήριο Athens Allergy παρέχει άριστες διαγνωστικές εξετάσεις και αλλεργιολόγο στην Αθήνα και το πρόγραμμα ανοσοθεραπείας – ενέσιμης και υπογλώσσιας αλλεργικής απευαισθητοποίησης βασίζεται σε διεθνείς  υψηλής ποιότητας  ιατρικές οδηγίες (international guidelines) στα νοσήματα της αλλεργίας, άσθματος και ανοσολογίας.

Ο ιατρός Ιωάννης Μωυσίδης, MD και οι εξωτερικοί σύμβουλοι του κέντρου (δείτε τους εξωτερικούς συνεργάτες εδώ), είναι πτυχιούχοι του American Board of Medical Specialties που σημαίνει ότι έχουν συμπληρώσει όλο το αυστηρό εκπαιδευτικό πρωτόκολλο της ιατρικής ειδικότητας  και έχουν περάσει πιστοποιημένες εξετάσεις απονομής του πτυχίου ιατρικής ειδικότητας, που τους δίνει το δικαίωμα άδειας εργασίας στις ΗΠΑ.

Ο ιατρός και αλλεργιολόγος στην Αθήνα συνεχώς ανανεώνει τις ιατρικές γνώσεις του με το να συμμετάσχει σε συνεχιζόμενα ιατρικά συνέδρια και να είναι ενεργό  μέλος σε αναγνωρισμένους διεθνείς ιατρικούς οργανισμούς έρευνας και εκπαίδευσης στην αλλεργία, το άσθμα και την ανοσολογία.

Είναι ενεργός Πανεπιστημιακός γιατρός σε Πανεπιστήμια της Αμερικής και δίνει διαλέξεις σε θέματα της ειδικότητάς του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τέλος, είναι Παιδίατρος Αλλεργιολόγος στην Αθήνα και σύμβουλος ιατρός για θέματα υγείας μαθητών των σχολείων του Δήμου Κηφισιάς.

Το Athens Allergy έχει δικό του blog, όπου μπορείτε να διαβάσετε για νέα και ειδήσεις για αλλεργιολόγο στην Αθήνα, αλλά και γενικότερα νέα και ειδήσεις για την αλλεργιολογία, το άσθμα και την ανοσολογία.

Υπηρεσίες που προσφέρει το Athens Allergy, στην Αθήνα
  1. Θεραπευτική ανοσοθεραπεία / ανοσολογία
  2. Αλλεργιολογία
  3. Αντιμετώπιση άσθματος

Κλείστε ένα ραντεβού με τον αλλεργιολόγο σε Αθήνα – Μαρούσι οnline εύκολα και γρήγορα!

Πώς να επικοινωνήσετε με το Athens Allergy για αλλεργιολόγο στην Αθήνα;

Επικοινωνήστε με το Athens Allergy στην Αθήνα – Μαρούσι για αλλεργιολόγο- κι όχι μόνο – σήμερα τηλεφωνικά στο 210 6100880 ή / και στο 6979 683589 καθημερινά 16:00 με 21:00 εκτός Πέμπτης, μέσω skype στο Skype: moissidis@gmail.com ή περάστε από το κέντρο για να γνωρίσετε τους χώρους και το ιατρικό προσωπικό στη διεύθυνση Αλαμάνας 3 15125 Μαρούσι, όπισθεν Ιατρικού Κέντρου Αμαρουσίου, Αττική Οδός (έξοδος 11). Βρείτε το στο Google Maps.